lördag 21 juni 2014

Midsommarfirande

Jag är ju egentligen ingen midsommarfirare och jag åt inte en endaste liten sillbit eller en endaste jordgubbe igår. De senaste åren har jag ju ätit sillmiddag med mormor, men nu har hon ju lämnat mig ensam. Ja, det var jag och Six som tillbringade dagen ihop igår (och han äter ju inte sill) innan vi packade ihop oss och åkte till Lena.

Mitt ansvarsområde för kvällen var eftermiddagsfikat så vi började med att dricka kaffe och äta bärpajen som jag gjort. Sen var det dags att klä midsommarstången.



De lite äldre barnen sjöng och dansade runt midsommarstången tillsammans med sina mammor. De var lite få, så ringen nådde inte riktigt runt stången. Men nästa år kan ju jag och Sixten vara med. Daniel sa dock att vi ska följa med honom och fira midsommar nästa år. Det kan nog bli en dragkamp om nästa års midsommarfirande.

När det dansats klart tändes grillen och sen åt vi mat. Mycket trevlig kväll!

Alicia är ju lite mitt första barn. Hon var ju det första barnet som kom och jag och Lena träffades ju mer eller mindre jämt på den tiden. Hon är så himla söt och omtänksam. Hon tröstar sin lillebror när han är ledsen och när Sixten var ledsen igår var hon framme och klappade honom på huvudet. Och så ville hon gärna hålla honom, vilket hon såklart fick. Så söta så!


Min plan för dagen är att göra ett röj här hemma. Jag ska bädda rent i sängen, tvätta, städa, bada Six och åka och handla. Det är dock väldigt svårt att slita sig från Sons of Anarchy. För andra natten i rad drömde jag att jag var med där och så fort jag vaknade i morse längtade jag efter att få se ett avsnitt till. Men jag får ju besinna mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar