söndag 15 juni 2014

Helgens

Igår var jag och Daniel bjudna på bröllop. Detta bröllop. Så fyllt med ångest. Daniel hade ångest för att han skulle vara toastmaster. Jag hade ångest för att jag skulle vara ifrån Sixten så otäckt länge. Ja, det var tårar inblandat. För min del alltså. Inte för Daniel.

Jag med min separationsångest. Jag höll på att inte följa med. Jag mådde fysiskt illa. Jag var inte ett dugg orolig för att Six inte skulle ha det bra. Han blir troligtvis mer bortdaltad av sin farmor och farfar än av  mig, men jag trodde inte att jag skulle klara mig utan honom. Man blir ju helt störd av att få barn.

Så igår packade vi in oss i bilen och åkte till Daniels föräldrar där vi lämnade Sixten innan vi åkte vidare till bröllopet.

Det var ett väldigt fint och lyckat bröllop. Jag hade så jävla roligt. Och då var jag ändå nykter. Tänk vad alla andra måste haft roligt. Vad jag skrattade!


Daniel gjorde ett fantastiskt jobb som toastmaster. Bättre än vad jag kunnat tro. Han som inte tycker om att prata inför folk. Det måste ju bara vara inbillning. Jag kan säga att jag hade inte gjort det bättre själv. Jag blev enna stolt!

Jag åkte hem (till Daniels föräldrar) efter att brudparet dansat bröllopsvalsen. Jag hade lätt kunnat stanna längre men klockan blev mycket och inte ville jag vara en tröttmössa idag. Jag har ju trots allt ett barn att ta hand om. Daniel var värd att vara trött idag, och det var ju trots allt hans kompis som gifte sig. Nu har jag en innestående.

Men shit vad skönt det var att slippa gå upp och mata inatt och imorse. Upp skuttade jag klockan 8 och möttes av min gláskit. Tänk att jag klarade det! Jag var ifrån honom 18 timmar. Utan att ens höra av mig en endaste gång.

Vi var hemma strax efter lunch idag och det var skönt att ha familjen samlad igen. Den ena var dock tröttare än den andra.


Jag åkte och veckohandlade, packade upp och förberedde inför en ny vecka genom att göra Daniels smörgåsar och en matlåda.

Ikväll har vi myst i soffan och ätit tacos. Imorgon har jag tid hos nagel-Martina och sen ska jag och Six åka till Karin och bli ompysslade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar