onsdag 4 juni 2014

Ingen slappardag

Igår när jag gick och la mig bestämde jag att Six och jag skulle ha en mysdag idag. Jag tänkte att vi skulle tillbringa dagen i sängen och gå i våra pyjamaser hela dagen. Men sen är ju jag en person som verkligen inte kan göra en sådan sak.

När klockan var 10 hade jag gött oss båda, gjort bådas morgontoalett och tagit på oss kläder, lagt in en tvätt och hängt den, bäddat rent i spjälsängen och städat hela huset. Så himla gött! När Sixten vaknade vid halv 11 kunde jag med gott samvete parkera oss i soffan. Och där satt vi fortfarande när Danne kom hem från jobbet efter klockan 17.

Daniel duschade och gjorde fika till oss och sen tog han över mysandet med Sixten så jag kunde åka och hämta vatten. Jag tog vägen förbi kyrkogården eftersom jag inte hann titta på blommorna igår. Eller hann och hann.. jag glömde nog snarare bort det.


Hjärtat med rosor är från oss barnbarn med respektive. Det var helt otroligt fint! Ett likadant hade vi på pappas begravning men det är ju så många år sedan så jag glömt.

Nu har vi badat vårt barn och jag har förberett inför morgondagen. Allt för att morgonen ska förlöpa smidigt för oss två som är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar