lördag 13 april 2013

Vitt vitt vitt

Vi ligger i med vår renovering. De senaste två dagarna har vi hållit på fram till kl 22. Det börjar synas att vi faktiskt sliter, till skillnad från allt grundarbete. Det känns lite mer tacksamt att jobba då.

I torsdags möttes Danne och jag upp i Jula efter att vi slutat jobba. Jag kom dock inte från Götene förrän 17.30. Efter att ha firat med en räkmacka att Danne gick av jouren satte vi gång att lägga plattor framför den öppna spisen. Vi trodde ett tag att vi precis satt oss i vårt första renoveringsfiasko, då Danne aldrig lagt plattor på golv och jag aldrig ens varit i närheten av varken det ena eller andra som har med plattsättning att göra. Det såg ut att gå käpprätt åt skogen, men det ordnade upp sig.

Jag fick för mig att lägga plattorna på frihand, vilket kanske kan verka märkligt med tanke på att jag saknar precis exakt allt som kallas ögonmått. Men det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Och det får jag ju naturligtvis.


Danne var jourledig igår, och då hade han bokat in ett möte på banken åt oss. Vi kan inte komma överens om vilken bank vi ska ha. Båda vägrar byta till den andres, så nu funderar vi på att byta till en tredje. Trots att vi var där i två (!) timmar blev jag inte övertygad. Jag får tänka lite på saken helt enkelt.

Vi gjorde några ärenden på stan, åt lunch och brände sedan ut till Jula. På gårdagens schema stod målning. Tak och väggar. Om man tyckte att det var vitt innan, så hade man fel.


Även en blind skulle se skillnaden!


Vitt vitt, här var det vitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar