fredag 26 april 2013

Vi är helt slut

Oh. My. God. Jag är helt slut. Man kanske inte tror att det är så jobbigt att packa ner i flyttkartonger. Det trodde inte jag när jag vaknade imorse. Det är ju inte så att det är första gången jag flyttar, men jag måste ha glömt bort hur det är. 

Karin och jag har packat hela dagen. Heela dagen. Vi har verkligen varit flitiga. Jag var nere i tvättstugan mellan varven och så hade vi såklart en paus för matintag. Vi åt som bestämt sushi. Jädrar i min låda, vad gott det var!


Sen fortsatte vi vårt packande. Men vid 16.30 tog mina 18 flyttlådor slut, så vi fick åka och köpa fler. Vi passade på att packa min bil full med kläder. När vi varit och shoppat åkte jag till Jula och fyllde garderober. Danne var där och grejade. Men jag var bara där en snabbis för vi vart osams så jag stormade därifrån. Haha! Vi är så trötta båda två att vi inte orkar med oss själva.

När Danne kom hem hit till stan en kvart efter mig så var vår osämja som bortblåst. Vi tittade bara på varandra och skrattade.

Jag fortsatte packa lite innan det var dags för den sedvanliga tacosen. Nu sitter vi här bland alla flyttlådor. 


Jag vantrivs så jag vill spy lite i munnen. Jag klarar inte av sånt här. Jag som inte ens kan sova när det står disk i diskhon. Hur illa ska inte jag sova inatt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar