måndag 22 april 2013

Flyter ut

Dagen började inte så bra. Jag vet inte hur många olika klädesplagg jag provade, utan att trivas i något av det. Till slut blev klockan så mycket att jag var tvungen att åka till jobbet ändå. I kläder som jag inte trivdes i. Tjock och fet och ful. Dagens ord som sammanfattar hur jag känt mig.

För att råda lite bot på detta beslöt jag mig för att ta en löprunda när jag kom hem. Ja, att Björn sa att jag "flyter ut" nu när jag varit sjuk och inte kunnat träna som jag brukar sporrade mig. Jag sa till honom att jag skulle springa så jag spydde när jag kom i mål. 

När jag sprungit en kilometer hade jag blodsmak i munnen. Fyttifan, vad jobbigt det var. Min kondition har flugit sin kos under mitt ofrivilliga träningsuppehåll. Men jag kämpade och kom i mål på en hyfsad tid. Så jag är inte deppig trots allt.

Gött att få springa i utan att ha publik. Dock sög det som attans i benen. Jag är ju van att springa på asfalt och inte på bottenlös grusväg.


När jag kom hem (hem hit och hem dit - vad är hem i dessa dagar?) duschade jag och sedan hoppade jag i målarklänningen. Jag duttade vit färg på alla spikhuvuden som Danne slog i igår. Han är inte snål med spiken, den mannen. 
Dessutom rollade jag väggen där golvsliparen råkade bröta i. Jag hann också med att måla lite lister innan det vart så mörk att jag inte såg riktigt vad jag gjorde. Tiden försvinner fort när man grejar. Jag hade i mitt huvud planerat att måla några lister till, och målatdörren samt dammsugit. Men det får bli på onsdag. Som mamma sa nu när jag pratade med henne i telefonen: "Det är ingen som tar det jobbet ifrån dig". Kloka ord.

Nu ska jag klämma ett avsnitt av PLL innan jag hoppar i säng. Inatt får jag sova ostört ty herr P sover på annan ort. Gött mos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar