måndag 15 april 2013

Hjärnsläpp

Jag kanske borde vakna tjugo i fem varje morgon, för herregud vad lång dag det varit. Och vad mycket jag hunnit med. Jag har ringt samtal, jag har städat, jag har läst allt inför torsdagens kursstart, jag har varit på apoteket åt mormor, jag har varit på banken och jag har varit i Jula och gjort det sista i sovrummet så golvet kan slipas och lackas.

Nu är det verkligen fint i sovrummet. I helgen har vi varit flitiga värre. Vi har målat väggarna (3 gånger), vi har målat tak, element och fönster (samtliga 2 gånger) och lagt fog mellan våra plattor.



På vägen tillbaka till stan skulle jag stanna för att tanka, eftersom jag såg att det var billigt. Men när jag stod där fick jag hjärnsläpp. Jag visste inte om jag skulle tanka 95- eller 98. Jag började tanka 95, men sen fick jag lite panik att jag gjort fel. Så jag fick ringa till Danne och fråga. Det rimliga hade ju varit att jag fått hjärnsläpp och tankat i diesel, eftersom det är det i Volvon. När Danne kom hem undrade han om jag hade mycket i hjärnan, eftersom jag inte ens kommer ihåg hur man tankar. Ja, jag säger då det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar