fredag 10 augusti 2012

Full fredag

Den här dagen har gått i ett. Jag kan tro att mina grannar nästan blivit irriterade för att jag sprungit ut och in som en illbatting. Jag har besiktigat bilen, varit på apoteket åt mormor och jag har lunchat med Karl. Det var fasa trevligt och roligt. Det är det i och för sig alltid. Inget konstigt med det. Vi satt och pratade så tillvida att jag fick bråttom eftersom jag skulle skjutsa mamma till tåget. Det var inte förrän vi var utanför dörren jag tog Karl i armen och utbrast: "Men Karl! Vi har ju inte betalat!" Om jag ett skrattanfall? Jag skrattade så jag nästan inte kunde betala.

Sen åkte jag ut till Jula för att hämta mamma. På vägen in till stan igen stannade vi till hos mormor för att lämna av apoteket-varorna.

Hem, la in två tvättmaskiner, registrerade mig på höstens kurs, betalade en räkning, hängde upp tvätten och la in två nya, pussade min sjukling hej och hej då och åkte till Lena. 

Lena och jag drack kaffe, skvallrade lite och sen bebismyste jag. Alicia är lite uppmärksamhetsberoende och för att Lena skulle kunna göra sig i ordning för kalas tog jag med mig Alicia och gick en promenad. Då somnade gullungen så sött.

Vi hann precis jämt vika lite tvätt innan handbollen började. Nu känns det att jag vaknade tio i fem imorse. Hua, vad trött jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar