fredag 27 december 2013

Nu är den slut

Och så var julen slut. Gudars, så tråkigt det känns då. Men jag kan glädja mig åt att det varit en riktigt bra jul, så när som på bristen på snö dårå.

Vi åkte som sagt till Gudhem och Daniels föräldrar på julafton. Vi blev bjudna på god julmat, spelade julklappsspel. Daniels systerdotter Lily var så söt i sin tomteklänning och gladare barn får man ju leta efter. Hoppas att det går i Persson-genen.


Framåt seneftermiddagen gick vi alla till Daniels mormor och åt gröt tillsammans med Daniels morbror och hans familj. Det delades ut julklappar och skrapades lotter.


Vi var inte mindre än åtta personer som sedan bäddade ner sig hemma hos Daniels föräldrar. Jag sov som en stock och vaknade efter inte mindre än tio och en halvtimmes sömn. Hur trött får man vara eller?

På eftermiddagen kom sedan Daniels mormor och morbror med familj och vi åt julmiddag. Sedan packade Danne och jag in oss i bilen och åkte hem.

Igår var det annandagen och då var det dags att fira jul med min släkt. Så vi plundrade granen på de sista klapparna, packade in oss i bilen och åkte till min morbror. Där fikade vi, delade ut julklappar och åt ett supergott julbord.

Idag ställde jag mig lite av en fasa på vågen, men till min stora förvåning hade jag bara gått upp 7 hekto. Ja, jag har ju de senaste åren gått ner i vikt över julen så helt bra var det ju inte.

Efter frullen åkte jag till gymmet och tränade innan jag mötte upp K-stin och Christian på stan för att gå på lite på rean. Vi avslutade det hela med en fika på Lundis och diskuterade vad jag bör packa med mig för min Lund-resa nästa helg.

Här hemma var det slut på julefriden. Det grejades både här och var. Det lilla renoveringsprojektet "köket" har nu dragit igång så smått. Hua mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar