tisdag 17 december 2013

En vecka kvar

Idag har jag, för första gången på mycket länge, känt mig pigg och alert. Så himla skönt, och alldeles alldeles underbart. Like old times, skulle man kunna säga om man kom från staterna.

Det är egentligen ganska konstigt att jag varit pigg dock, med tanke på min natt. Jag vaknade i skräck av att Daniel vrålade, som ett forntida djur, samtidigt som han drog av mig täcket. Livrädd vart jag ju såklart. Jag undrade vad det var frågan om. Jag ba: "Vagöru?!" varpå han hyschar mig. Varpå jag ba: "Men ditt lilla psykfall."

Han hade tydligen drömt att jag försvunnit. Skönt att även han kan drömma så, jag som flera gånger i veckan drömmer att han dör och lämnar mig. 

Jag kunde inte somna om efter hans lilla anfall, och ju längre tid jag var vaken desto hungrigare blev jag. Det slutade med att jag fick gå upp och äta en halv smörgås och drack tre glas mjölk. Sen kunde jag somna om och sov så gott så.

Idag åkte jag direkt från jobbet till Martina och gjorde mina naglar. Sen hoppade jag in på Oxen och köpte några smågrejer innan jag åkte upp på stan och fixade det sista på min tilltänkta juloutfit. Därefter gick jag till gymmet. Eftersom jag inte kan träna på två dagar nu, så fick det bli två dagar i rad.

När jag kom hem duschade jag, åt, gjorde marknadskarameller, gjorde tre matlådor, fyllde på fågelmat, vattnade blommor, slog in resten av julklapparna och nu har jag dammsugit lite här på övervåningen.

Jag känner att jag är i behov av en gran. Men till dess att jag fixat en sådan får min palm göra jobbet.


Nu ska jag packa jobbväskan och ta fram kläder innan jag kryper till kojs. Jag är ensam hemma eftersom Danne jobbar. Men det gör mig inget. För imorgon ska vi på date. Julbord på Kinnekulle för att vara mer exakt. Mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar