söndag 22 december 2013

Bråda dagar

Nu har jag varit julledig i tre dagar, och jag begriper inte var de har tagit vägen. Det har gått i ett. I fredags åkte jag till gymmet när jag ätit frulle, duschade där och begav mig sedan till Oxen för att handla. Det var jag inte ensam om att tänka kan jag säga. My god. Tre vändor upp och ner i parkeringsgaraget innan jag fick mig en parkeringsplats.

Väl hemma och nyäten kom Andréa för vårt årliga julgodisbak. Vi började klockan 13 och höll på till klockan 18, och då fick hon ändå ta med sig hem och färdigställa hemma. Vi glömde bort att ta några kort, vilket verkligen grämer mig. Vi dokumenterar ju varje år!

När hon åkt hem klädde Danne och jag granen. Daniel protesterade mot att jag vill ha så mycket grejer i. "Prålig" är ordet han använder. Och jag, jag skulle lätt kunna ha mer kulor i!


Jag hade egentligen velat ha en riktig julgran nu när vi bor ute i skogen och allt. Nästa år. Jag säger bara nästa år! Då min morbror inte brutit lårbenshalsen och går runt med kryckor.

Igår firade vi jul med Daniels pappas släkt. På vägen till Gudhem stannade vi till i Skövde och köpte lampor till hallen. Som vi letat lampor. Igår hittade jag till slut några som jag kan tänka mig, så de fick följa med hem.

Sedan åkte vi som sagt till Gudhem och åt julgröt. Många peoplar var det och Carin Da Silva (som är gift med Daniels kusin) var en av dem. Jag försökte bara att inte bli starstrucked för hon är ju så fin. Och finare i verkligheten dessutom. När vi gick önskade hon mig lycka till med bebisen. Jag tror jag blev generad.

Idag har vi grejat här hemma. Monterat upp lamporna, plockat i ordning, jag har varit på gymmet för fjärde gången den här veckan och sedan har jag julstädat huset.

Nu väntar jag på att få äta nygjord julskinka. Sjukt gott det ska bli då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar