fredag 23 mars 2012

Längtansvärk

Idag har jag varit halvt föräldralös i 7 år. Uschligt, om jag får säga mitt. Och det får jag naturligtvis. Det känns alltid lite extra tungt dessa årsdagar. Solen har skinit hela dagen, men jag har gått runt i ett grått moln. Man kastas tillbaka i tiden. Man kastas tillbaka till den dagen fastän gudarna vet att man kämpar emot. Och fastän jag saknar pappa vareviga dag, saknar jag lite extra mycket idag. Längtar så det värker i hela kroppen.

Idag passade det mig bra att, tack vare att åttorna är på prao, åka hem redan klockan halv 11. Daniel har varit ledig idag, men var inte hemma när jag kom hem. Så jag bytte om och gick till gymmet. När jag kom hem var Daniel där och efter dusch åkte vi och åt lunch. Vi satt ute i solen och åt. Så himla mysigt.

Sen åkte vi och tittade på bilar. Jag skulle så hemskans gärna vilja ha en V50, så vi kikade lite på sådana. Och så kollade vi lite på Saabar. Ah, jag kan tänka mig båda delar.

Vi bytte roliga affärer mot tråkiga Willys. Där lyckades jag lägga varor i en främlings kundvagn, för helt plötsligt kom Daniel med en tom vagn. Vart var mitt salladshuvud och mina clementiner? Pinsam jag är.

När vi kom hem städade vi, bäddade rent i sängen och tvättade. Sen åt vi tacos, och nu har Daniel åkt och jobbat. Jag ska passa på att gå och lägga mig tidigt. En härlig helg väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar