måndag 4 april 2011

Hurra hurra hurra!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej! Det är ingen vanlig dag. För det är Karins födelsedag.

Hurra hurra hurra!

Och på tal om födelsedagsbarnet själv, så hade hon med hjälp av mammut, ett fasligt trevligt födelsedagskalas i lördags. Det bjöds på god mat och trevligt umgänge. Jag tokgillar ju att vara med min familj och släkt, så hur skulle det kunnat bli något annat?

Igår vaknade jag upp till regn. Jag var lite trötters tös, eftersom det vart lite sent i lördags och för att jag och Daniel till på köpet kom att prata om döden döden döden och framtiden halva natten. Jag tycker om att ligga och prata allvarligheter sådär. Vi är så busiga och störda mest hela dagarna, vilket vi kompenserar upp såhär ibland.

Vart var jag? Just det. Regn och trötters. Jag gick upp och satte på kaffe, gjorde frukost och kröp ner i sängen igen. What what? Frukost i sängen utan att någon av oss fyllde år eller var sjuk? Jupp. Ibland så. Det var riktigt svårt att gå upp för att gå till gymmet, men jag gjorde det.

Resten av dagen var jag rent husmoderlig. Jag bäddade rent och tvättade allt jag kunde komma över och bakade fantomenkakor. Sen gick vi handlade och lagade orientalisk gryta så det luktade som Inidien även när jag vaknade i morse. Fast vi vädrade korsdrag igår kväll. Tur att jag tycker att curry är gott.

Och nu är det måndag igen. Fy fukk för det. Tur att solen skiner. Och att jag har något roligt ikväll att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar