fredag 22 april 2011

Långfredagen

Vilken bra dag jag har haft. Den började med ett träningspass på gymmet, dusch och sen mysfrukost med Daniel som kom hit inatt när han jobbat klart. Frukosten är nog den bästa stunden vi har tillsammans. Den är alltid god och gjord med kärlek och omtanke. Och man har hela dagen framför sig.

Efter frukosten gav vi oss ut i det varma vädret. Årets första glass intog i hamnen. Jorå. Här avverkas premiär på premiär. Vi gick och handlade middag och blev sedan sittandes i brassestolarna jag köpt. Jag ville egentligen bara att han skulle provsitta, men han tyckte att jag kunde slå mig ner jag med. Och jag är inte den som är den. Där blev vi sittandes en bra stund. I varsin brassestol. I mitt kök.

Ser ni förresten Daniels smala ben? Jag brukar jämföra våra och påpeka att hans är hälften så stora som mina. Hans ben får mig utsökt att tänka på tränor (tranor). Så jag brukar kalla honom för tränan. Ren och skär avundsjuka.

När vi lagat och ätit middag åkte Daniel för att jobba även denna natt. Jag hoppade på min bicicleta och cyklade till mamma. Jag cyklade som en tok. Som en besatt. I ömsom motvind, ömsom sidvind. Jag trodde jag skulle stryka med. Phu! Jag blir trött bara jag tänker på det.

Hos mamma bjöds det på nykokt påskskinka. Mmumma. Jag grejade lite med hennes nya dator, och har således gjort allt jag var ombedd att göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bums i säng. Imorgon är det påskafton. Roligt roligt! Nästan lite som julafton. Känner ni det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar