tisdag 21 juli 2015

Hos K och C

Igår morse packade vi in det sista och oss själva i husbilen och körde ner mot Skåne. Att det alltid ska blåsa när vi ska ut. Är inte det konstigt, så säg.


Vårt första stopp blev i Stenstorp där vi fukt-testade bilen. Under tiden shoppade vi loss i butiken och åt varsin glass. Eller jag och Sixten delade en, inte så, lika. Jag åt betydligt mer än han.

Vårt andra och sista stopp blev i Ljungby där vi åt lunch. Daniel, som är trött efter sina tre dagar i vakt-uniform, fick vila middag medan Sissen och jag gick på upptäcktsfärd i godisaffären med över 500 olika sorter. Smart att ta med honom in i en sådan affär utan vagn. Det var inte helt lätt att plocka godis med honom  hängandes på trekvart på armen. Men jag klarade det utan att han pillat på en endaste liten godis.

När vi kom ner till Lund och parkerat husbilen på K-stins och Christians uppfart, med hela kvarteret som publik, hakade vi av cyklarna och hojade ner till Stadsparken där det spelades stenkakor. Jättemysigt!


Innan vi cyklade hem tittade vi på påfåglar och åt sushi. Mm mm mmm.

Medan Daniel nattade Sixten i husbilen smög jag in till K och C och drack vin, åt choklad och snicksnackade.

Six gav oss sovmorgon till 8.13 idag. Tackar! När han ätit, fått kläder och jag duschat och gjort mig i ordning gick vi in till dukat frukostbord. Lyxigt.

Nu vilar Sixten förmiddag.


När han vaknat ska vi bege oss ner till stan. Jag måste besöka domkyrkan och äta falafel. Måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar