söndag 27 oktober 2013

Vintertider hej hej!

Ja, den här helgen har vi sannerligen inte legat på latsidan. Vi har hunnit med jättemycket och kommit ganska långt med vår renovering av hallen. 

Idag fick vi ju en extra timme, eftersom vi ställde om klockan inatt. Det innebar att jag jag fick sovmorgon fast ändå inte. Idag fick jag äta frulle själv, men jag hade Nyhetsmorgon på i bakgrunden så jag kände mig inte så ensam.

När jag smält frullen bakade jag en kaka. Det såg ut som en enkel kaka på receptet, men shit vilken tid det tog. Medan kakan stod i ugnen tog jag mig an alla lister som Danne och hans pappa tagit ner. Karlarna hade lämnat alla spikar i och det är ju totalt livsfarligt. Det tog sin lilla stund att slå ur alla dessa spikar och jag höll på att få ett utbrott. Mitt tålamod är inte vad det har varit. Danne tapetserade det sista, och därmed är hallen klar för målning.

Fyttifan, vad det såg ut i hallen efter gårdagen och i och för sig dagen idag också. Det här gipset är inte att leka med alltså. Vi har traskat omkring här i inneskor och jag har nästan fått ett psykbryt. Det tog mig halva eftermiddagen att plocka iordning och städa. Dammsugit, tvättat mattor och torkat golv. Men nu är det rent och fint och ordning och reda.

Vi kände båda två att lite frisk luft skulle vara gott, så jag drog på mig träningskläder och sprang till skogs och Danne hoppade upp på gräsklipparen och klippte gräset för sista gången för i år.

Nu har vi ätit tacos och tittat på Ensam mamma söker. Så jäkla gött och ett perfekt avslut på den här helgen. Vi har också haft ett litet ekonomimöte och gjort reda på våra pengar. Nu är vi kvitt!

Imorgon är det vecka 44 och det innebär höstlov för mina elever. Tre kompetensutvecklingsdagar väntar mig innan jag får två dagars extra ledighet. Dags att packa jobbväskan och ta fram kläder. Sen hopp i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar