lördag 26 oktober 2013

Ljussäsong

Jag var hemma klockan 23 igår kväll och tog mig en välbehövlig sovmorgon. Halv nio vaknade vi av klockan. Vi gick upp och åt en god frulle. Det är så mysigt att äta frukost tillsammans med Danne. Det händer liksom inte så ofta.

Daniels pappa kom för att hjälpa till att renovera. Jag, å andra sidan, flydde fältet. Ha! Jag åkte till trädgårdsmästaren och köpte gravkransar och på vägen hem stannade jag till hos mormor. Hon var pigg, glad och pratsam så jag var där en bra stund. Vi pratade om dittan och dattan, jag hjälpte henne att sy i en knapp i ett par byxor, vi stod i fönstret och tittade på när Bengt kom för att flytta kor och vi planerade pepparkaksbak.

När jag kom hem bäddade jag ur sängen, la in en tvätt och gick ut och rensade stuprännorna. Sen har eftermiddagen liksom bara gått. Jag har lagat mat, bäddat i sängen, rensat bland kläder, vattnat blommor och lite sånt.

Nu har jag duschat och slagit ner rumpen i soffan. Jag har tänt ljus och tittar på Så mycket bättre. Ljussäsongen har börjat och jag gillar't!


Danne och hans pappa håller fortfarande på och grejar. Jag tycker att det är så himla mysigt att lyssna på dem när de pratar där nere. Jag blir helt varm i själen samtidigt som jag blir lite avundsjuk. Jag vill också ha pappa här och småprata med honom. Men eftersom jag är upp över öronen förtjust i Danne så är jag inte missunnsam, utan är glad för hans skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar