onsdag 16 oktober 2013

Sjukers tös

Jag fick avboka mitt power-pass. Jädrans skit. Jag tänkte att jag kanske skulle kunna vara så pass frisk att jag kunde gå dit och lätt-köra lite. Men när jag var och fikade med Ananthi igår avrådde hon mig från att träna. Och det kommer alltså från människan som inte är den som stannar hemma från gymmet på grund av lite förkylning. Så jag lyssnade på henne. 

På tal om fikan med Ananthi. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag tycker att Ananthi är dum eller cool. Jag messade i förrgår och berättade att jag var förkyld och undrade om hon kanske ville skjuta på vår träff. Jag tänkte såklart på att jag inte ville smitta barnet hennes. Men hon tyckte att vi skulle ses ändå. Under förutsättning att jag inte hostade direkt på henne eller Nomi. Det var ingen risk, ty jag bara snorar och nyser. Ungen ska härdas och inte skyddas. Mer cool än dum är hon nog ändå, när jag tänker efter. 

När jag kom hem målade jag dörrkarmarna för tredje gången. Medan jag stod där och målade slog jag av en känsla att ”det är inte mycket kvar med renoveringen nu”. Det är det ju såklart. Vi har ju precis jämt bara börjat på nedervåningen och vi har tre rum kvar uppe. Men dörrkarmar, mina vänner, är det bara två kvar (tre om vi väljer att öppna upp en vägg)! Det är ju helt fantastiskt. 

Eftersom det inte blev någon träning idag så kunde jag måla dörrkarmarna den fjärde och sista gången, och dörren till toan kunde hängas tillbaka. No more kallt när man duschar. Skönt det! Nu ska jag burra ner mig i soffan och titta på Bonde söker fru. Imorgon har jag en lååång dag framför mig. Vi ska ha klasskväll med vår klass. Pizza och film står på schemat och jag kan tro att jag är hemma efter halv nio. Så jag får se till att sova ordentligt inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar