söndag 29 september 2013

Söndagshäng

Eftersom jag kom hem ganska sent inatt tänkte jag unna mig en sovmorgon. Men i vanlig ordning vaknade jag tidigt, och fick därmed endast sex timmars sömn. Inte bra. Jag har saknat Daniel lite nu när jag varit borta så jag låg kvar och drog mig ett par timmar och myste med honom. Söndagslyx.

När vi ätit frulle kom Kristin (och Christian) hit. Fasa tur att vi inte var i London längre, för då hade jag missat henne! De gick husesy och sen gav vi oss ut i skog och mark för att geocacha. 


Jag och K-stin pratade väl mest. Det blir ju så när vi kommer i kontakt med varandra.

När vi skilts åt käkade jag lunch innan jag och Danne åkte och storhandlade. Det är så himla mycket trevligare att handla tillsammans. Snabbt och lätt gick det. Men när vi kom hem fick jag ett trötthetsanfall och var tvungen att gå och sova en stund. 

Nu har vi ätit tacos, gjort smörgåsar och jag har duschat och lagt fram kläder så jag kan göra en brandmanspåklädning imorgon bitti. Jag känner mig inte alls redo för en ny jobbvecka. Jag har massor på min hemma-att-göra-lista. Men det får helt enkelt vänta till nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar