tisdag 10 september 2013

Bra tisdag

Shiiit, vilken bra dag jag har haft. Jag har fått så mycket gjort. Jag älskar känslan när jag kan bocka av alla saker på min att-göra-lista. Love it!

Det började redan klockan 8, då jag hade möte med rektorerna. Sällan har jag varit så förberedd för ett möte som jag var idag. Och jag ba, och dom ba.. Ah, så bra möte. Jag tror min braiga löneförhöjning, jag fick veta förra veckan, väckte karriärjävulen i mig.

Jag slutar tidigt på tisdagar, men har aldrig kommit hem tidigt eftersom jag bokat in saker varje tisdag. Så även idag. Klipptid klockan 14.40. Jag skulle så gärna vilja säga att jag klippt av mig håret, men jag är en hårfegis. Så mitt långa hår är kvar. Dock med betydligt färre kluvna toppar.

Jag var hemma vid halv fyra och då åt jag mellis. Sen drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en springtur. Jag blir helt skogstokig när jag blir störd i min löpning så min tid blir dålig. Som typ när jag möter någon som inte har sin hund kopplad eller när någon viktig person ringer så jag måste svara. 
Men idag! Idag då! Möter jag en grävling. Jag ba "det här händer ju inte!" Det tog lite tid innan jag kopplade vad det var för djur dock. Jag är så trögtänkt ibland. Alla tankar i mitt huvud. "Svart och vit. En skunk!" var min första tanke. "De luktar ju så illa" var min andra. Sen kom jag på att de väl inte finns i Sverige. Då kom jag på att det var en grävling. "Och med min hastighet i löpsteget så måste den ju känna sig hotat", tänkte jag. "Då blir de aggressiva och bits. I hälsenan säkert. Och vem ska jag ringa då?" Så jag fick stanna och vänta på att den försvann. Sicken skit.

För tillfället har vi inga dörrar på nedervåningen så nu får man duscha utan dörr. Det gör liksom ingenting egentligen, bara att det blir enna kallt.

När jag duschat och satt på en tvättmaskin gjorde jag fyra matlådor. Danne kom hem, och då åt vi lite granna. Under kvällen har jag sedan hängt tvätt, rättat prov, vattnat alla blommor och gjort Daniels mackor. 
Men herregud, vad gör Daniel egentligen som inte kan göra sina egna mackor?! tänker du. Jo, han gör sådant som jag verkligen inte vill göra. Idag har han till exempel rensat avloppet till handfatet. Och vad hittade han väl där? Jo, allt mitt äckliga päckliga hår (som i alla fall inte jag spolat ner - jag är oskyldig)! Kräkvarning på den.

Nu är jag trötters tös. Jag ska packa ihop mina väskor, lägga fram kläder till imorgon och sen hoppa i säng. För det är jag värd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar