söndag 15 september 2013

Min nya besatthet

Vilken skön helg jag har haft. Och så mycket jag fått gjort. Idag har jag dock inte varit lika produktiv som igår, men ändå.

Jag började dagen med att vakna alldeles för tidigt. Hungrig som en tok, så jag fick gå upp. Jag åt en lång frulle framför tv:n. Sen kröp jag ner hos Danne igen och började läsa den där boken som måste vara läst till på torsdag då jag ska till Örebro.

När jag tröttnat gick jag upp, duschade bort all seghet och åkte till mormor. Där höll jag på att trampa på en död mus som låg på gräsmattan. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Så kan det gå när man ska vara snäll och plocka blommor.

Väl hemma igen stod städning på schemat. Att städa det här huset är inte gjort i en handvändning vill jag lova. När jag var klar med övervåningen fick jag gå ner och laga mat och ta en middagspaus. Nedervåningen blev städad efter maten och sen målade jag dörren en gång till. 

Danne kom in och ville ha hjälp att sätta upp de fladdermusholkar han byggt under dagen, och snäll som jag är så assisterade jag honom med detta. Sen fortsatte jag att läsa i min bok. Det började regna och smattra på fönstren. Så mysigt!

Nu har jag duschat för andra gången idag, ätit bananpannkaka med bär och kvarg och tittat på "Felix stör en ingenjör". Jag kan inte minnas sist jag skrattade så mycket åt ett tv-program som jag gjorde åt detta. Herregud, vad roligt det var! Och vad jag verkligen också vill åka ett Jas Gripen.

Och på tal om bananpannkakor. Jag är helt besatt. Det är så himla gott! Bäst är det med hallon, men idag hade jag bara blåbär i mina gömmor. Det gick nästan lika bra det. Dock inte lika färgglatt.


Nu ska jag packa jobbväskan och lägga fram kläder inför imorgon. Jag har en tuff arbetsvecka framför mig med utvecklingssamtal och kurs i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar