lördag 7 september 2013

Snabba veckan

Det är skamligt vad fort veckan gått! Jag fattar inget. Vad gör jag egentligen? Jag kan inte ens komma ihåg.. I tisdags var jag och Lena på stan och köpte doppresent. Sen stannade jag till hos Ananthi och drack kaffe. I onsdags sprang jag och Lena spåret. Jag kör hårt på mitt varannandags och tycker ändå att jag har fått rätt bra flås. Men att springa det kuperade spåret med Lena var en pärs. Jag höll på att kräkas. Och i torsdags var det veckohandling. Naturligtvis uppfylls resten av tiden med vardagsbestyr och mycket jobb.

Igår vakande jag pigg och utvilad efter nio timmars sömn. Danne var jourledig så jag slapp vakna av hans väckarklocka klockan fem. Det var lite svårt att gå upp och åka till jobbet när han låg kvar i sängen och skulle vara hemma hela dagen.

Men jag masade mig upp och fick beskåda en ljuvlig soluppgång över sjön. 


När jag kom hem från jobbet tänkte jag ge mig ut på en springtur, men Danne höll på och grejade ute i trädgården och det var ju underbart väder. Så jag hängde med honom istället. Sen gick vi in, duschade och gjorde oss fredagsfina, lagade tacos och myste i soffan.

Imorse vaknade jag, drack kaffe, drog på mig träningskläder och gav mig ut på en springtur. Så jäkla gött var det! 33.35. Nu är jag snart nere på personbästa. Det är inte en dag för tidigt.

Efter dusch och frulle tog jag fram solstolen och tillbringade en timme där innan det var dags att göra sig i ordning för att åka på Jonnas och Johans Lovis dop. Nu är hon döpt det lilla flickebarnet!

Kvällen har jag tillbringat med att prata hål i huvudet på mamma som kommit hem efter tre veckors frånvaro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar