torsdag 12 juli 2012

Motorcykeltur

När jag var ute och gick imorse fick jag ett sms av Mattias som undrade om jag ville följa med på en tur på motorcykeln. Om jag ville! Detta är något vi pratat om i flera år, men som aldrig blivit av. Jag blev så exalterad att jag höll på att bli påkörd av en bil på ett övergångsställe.

Efter dusch och frulle gjorde jag mig redo för att hoppa upp på hojen, men när jag kom ut genom dörren öppnade sig himlen och det fullkomligt öste ner. Vi fick vänta ut regnet och sen bar det av. När jag skulle hoppa på drog jag huvudet rakt i taket i garaget, och hade jag inte haft hjälmen på mig hade jag spräckt skallen. Ja ta mig tusan. Vad jag garvade. Mattias bara skakade på huvudet åt mig och flinade. 

Resten av turen gick fint. Det är väldigt blandade känslor för mig att åka motorcykel. Det är ju helt fantastiskt och roligt, men samtidigt är det otäckt och spännande. Men det positiva överväger helt klart det negativa. 


Idag är det Daniels sista arbetsdag innan semestern. Efterlängtad dag, lika mycket för mig som för honom kan jag tro. Vi har knappt setts sedan i söndags så det ska bli gött med lite kvalitetstid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar