onsdag 27 juni 2012

Upp på hästen

Igår var det första gången på ett tag som jag var på gymmet. Jag har varit ute och sprungit och gått istället. Ombyte förnöjer, så igår när jag gjort naglarna bytte jag om och gick för att träna. Herre min ge, vad det gick tungt. Riktigt astungt för att vara exakt.

När det är sådär jobbigt blir det automatiskt väldigt svårt att gå till gymmet igen. Man drar sig och tycker inte ens att det är lite roligt. Men det är bara kasta sig upp på hästen igen. Och det är hit jag vill komma. Jag ställde klockan i morse för att var på gymmet tidigt, innan det blir för varmt, för att på något sätt komma över att det var så helevets jobbigt igår. Men.. det var lika jobbigt idag, så jag får väl ställa klockan imorgon med.

Nu har jag i alla fall varit där, gó-duschat (peelat, skrubbat och filat mig) och ätit frulle. Jag ska bege mig ut, men Ananthi råkade tipsa mig om Hemnet Inspiration under vår milslånga kvällspromenad igår, så jag är lite fast där tittandes på väldigt fina rum. Det är bara slita sig!

1 kommentar:

  1. Hej Anna!
    Vill bara skicka en sommarhälsning till dig. Jag är en av dina trogna bloggläsare som har följt din blogg under knappt två år. Hittade den av en slump och har stannat som läsare. Med tiden har jag förstått att du jobbar på mitt gamla jobb, vilket sjukt sammanträffande! =) Hur som helst, ville jag bara önska dig en skön sommar och jag ser fram emot att få följa dig! Mvh, Malin

    SvaraRadera