söndag 30 september 2018

Vilken vecka!

Jösses, vilken vecka det har varit. När jag gick hem från jobbet i fredags var jag så glad att jag överlevt den. I torsdag var jag på jobbet i över tolv timmar. Jag lyckades med att klämma in tre utvecklingssamtal och ett föräldramöte efter att jag slutat 16.30. Det du!

I fredags, när jag skjutsat Sixten till Skövde för lämna honom till Daniel, åkte jag hem och mellanlandade en snabbis i soffan innan jag gjorde mig i ordning. Jesper och jag överraskade hans föräldrar med en middag på Thai House i Lidköping som tack för att de hjälpt till så mycket här hemma. 

Trots att jag knappt kunde hålla ögonen öppna i bilen på vägen hem kunde jag inte somna förrän efter halv elva. Och såklart vaknade jag redan vid 7. Jag har haft så väldans ont i knät i veckan, men det kändes bättre när jag vaknade i igår, så jag gav mig ut på en springtur. Det var minusgrader så jag fick pälsa på mig både det ena och det andra. Jag kände mig som en Michelingubbe och väldigt osmidig. Men det var friskt och härligt. Jag väljer kallt och soligt framför varmt och mulet alla dagar i veckan.



Jag har växt upp i den här miljön, men jag kan inte se mig mätt. Jag tycker fortfarande att det är lika fint.

När jag duschat åkte Jeppson och jag till stan och uträttade lite ärenden. Sen bäddade jag rent i sängarna och städade huset innan jag åkte och hämtade Sixten.

Till lördagskvällsmat gjorde Sixten pizzamacka. Så himla redig. Han gjorde nästan allt själv. Förutom att skära ananas och skinka.


Idag började jag med att styrketräna medan Sixten åt frulle. När jag duschat grejade vi lite innan Stella kom hit. Som de har längtat efter varandra. Och fastän Sixten vaknade klockan 5, och därför var trött, så lekte de jättefint tillsammans. De var inte ens irriterade på varandra en endaste gång.


När Stella åkt hem slog vi oss ner i soffan och fikade lite. Sixten var så trött att han somnade på en gång. Sittandes. Han fick ta en liten powernap. Sen gick vi ut. Sixten ville cykla, så det fick han göra. Vi cyklade ut på mossen och Sixten ville såklart cykla ut på stigarna mot vattnet. Det var kämpigt för honom, men så roligt vi hade!


Vid vattnet tog vi en liten paus och tittade på fåglar.



En fin avslutning på veckan. Nu är det bara en arbetsvecka kvar innan vi åker till Turkiet. Vad vi längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar