måndag 10 september 2018

Helgens och läsårets första vab

I lördags ville Sixten inte cykla till mamma. Det borde jag ju sett som ett varningstecken, men det gjorde jag inte. Vi tog bilen dit och så sprang jag en sväng med Sixten var kvar där. Medan jag var ute på min springtur utvecklade Sixten snuva och hosta. 

När vi kommit hem och jag duschat bäddade jag rent i sängarna och städade huset. Efter maten gick vi ut och tog lite frisk luft. Vi grejade lite i trädgården och körde in ved. Så himla härligt väder!



Natten mellan lördag och söndag sov Sixten väldigt oroligt. Han snurrade som en propeller och vid 12 vaknade han och kunde inte somna om. Han hade ont i huvudet och var hungrig. Vi gick upp och sen ner och hämtade Alvedon och välling som Sixten intog i sängen. Mysigt!


Igår åkte vi till Jespers föräldrar. Vi blev bjudna på middag och Jesper hämtade sitt röstkort så han kunde åka och rösta. 

Jag insåg framåt eftermiddagen att Sixten inte var i stånd att åka till förskolan så som idag. Så idag har vi varit hemma. Sixten tycker såklart inte att han är sjuk fastän näsan rinner konstant och han har hostat sig genom natten. Eftersom han hållit mig vaken större delen av natten har jag varit jättetrött idag. Det har Sixten också, men han har ändå vägrat vila. Vi har haft en kämpig dag kan jag säga.

Jag har två möten imorgon och Daniel kunde vab:a imorgon, så i eftermiddags skjutsade jag Sixten dit. Innan vi åkte bönade och bad Sixten om att få cykla en liiiten sväng. Jag gav med mig, eftersom han tjatat om att få gå ut hela dagen. Ja ja.. frisk luft är ju alltid bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar