söndag 16 september 2018

Att bestiga 200 berg

Jag har alltid sådana storslagna planer på vad jag ska hinna med de helger som Sixten är hos sin pappa. Bara för att jag har det blir jag trött av bara tanken. Alltså, det känns som jag ska bestiga 200 berg när allt jag egentligen vill göra är att ligga i soffan och titta på tv.

I fredags hade vi AW och avtackning av en kollega. Det blev inte jättesent och inte heller drack jag speciellt mycket, men igår var det trögt. Till råga på allt började jag dagen med att kolla på en ny serie som jag fastnade i. 

Framåt eftermiddag kände jag att "jag får ju bara ta tag i det" och det gjorde jag. Jag städade duschen, bäddade rent i sängarna, tvättade en tvätt och städade huset. 

Jag gick och la mig tidigt och när jag vaknade imose hade jag sovit i mer än 10 timmar. Så skönt efter en vecka med dålig sömn. Jag kände att jag hade lite ont i halsen, men var så pigg och längtade ut att jag gav mig ut på en springtur. Jag älskar höstluften en så fin morgon som det var.


När jag kom hem och hade duschat gjorde jag en omgång ingefärashot, tvättade en tvätt, förberedde veckans lunchlådor och sen kom Jespers föräldrar på en spontankaffe. Efter att de åkt hem gick Jesper och jag ut och grejade lite i trädgården.

Vi åt mat och sedan var det dags för mig att åka och hämta Sigge i Falköping. På vägen dit passade jag på att hämta ut ett paket och stanna till vid återvinningen, eftersom det var svårt att ta sig ut i pannrummet på grund av alla kassar. 

Nu sover barnet sött i säng efter kvällsmat och dusch. Han är fortfarande inte helt frisk, men vi gör ett försök att åka till förskolan imorgon. De får väl ringa efter mig om han inte orkar. Jag har mitt första förstelärarmöte imorgon. Herrejösses, så spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar