fredag 7 september 2018

Männen i mitt liv

Jag hämtade Sixten på gärdet där han åkt traktor med min morbror Bengt. Min kusin David var också där. När jag stod där och pratade med dem tog jag det här kortet:


Jag blir helt varm i själen. Det här är tre av mina favoritkillar. Och helt plötsligt kom jag på att jag skrivit om männen i mitt liv tidigare. Närmare bestämt 3 september 2009. Då skrev jag såhär:

För fem år sedan hade jag fem ”mannen i mitt liv”, män som består. När pappa gick bort fyllde morfar upp mycket av det tomrum pappa lämnade efter sig. Han frågade hur jag mådde, klappade mig på kinden och rättade till håret om det låg fel. Nu har jag tre kvar i livet. Min lillebror Sven, min morbror Bengt och min kusin David. De är min värld.

Det är fortfarande så att Sven, Bengt och David är männen i mitt liv. Men nu har det tillkommit en. Den största och främsta av dem alla - Sixten. Jag räknar såklart Jesper som en av männen i mitt liv, men sorgligt nog så kan man inte vara 110% säker, även om jag tror och hoppas. Sven, Bengt, David och Sixten kommer alltid att finnas i mitt liv, som kommer att bestå. Förstå hur lycklig jag är, som har så många mannen i mitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar