måndag 18 november 2013

Skrattvärk

Jag vaknade imorse med träningsvärk i magen. En kombination av att vara dåligt tränad och att jag tillbringade en heldag med Daniel och Karin igår. Vad jag skrattade! Av någon anledning lockar Karin fram Daniels bästa sidor.

När vi skulle sova igår fick jag ett hysteriskt skrattanfall då jag låg och tänkte tillbaka och igenom dagen som gått. Hysterin när vi skulle packa bilen. Det var liksom inte så enkelt som man skulle kunna tro. Och Karin och Daniel – som de härjade! Folk som gick förbi på parkeringen skrattade åt oss. Och jag höll ju på att avlida av skratt då med.

Idag gick jag upp extra tidigt och var på plats i Götene redan 7.15. Vad gör man inte för sin kollega och partner in crime? Men jag sov som en stock inatt så det var nemas problemas. Det var ändå fullmåne inatt och jag brukar sova som en potta skit när det är det. Så var inte fallet inatt.

Efter jobbet åkte jag till gymmet, precis som rutinen säger mig. Fördelen med att jag går och fryser på jobbet hela dagarna är att det är gött att träna och svettas lite. Jag har dessutom träningskläderna i bilen hela dagen, så de är svinkalla när jag tar på dem. Då är det bara köra på som en tok tills man blivit varm och lite till.

Nu har jag duschat, vikt tvätt, gjort mackor till min karlslok, ätit kvulle med Danne och nu målar han trappan medan jag sitter här vid datorn. Men jag gör faktiskt också nytta! Jag har beställt halvmånemattor till trappan. Och ett nytt överkast. Plus att jag har betalat räkningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar