onsdag 20 november 2013

Grattis x 2 (och så lite härjande)

Och där satt jag i godan ro och åt frulle imorse när jag fick se ett stort schabrak utanför köksfönstret. Jag tänkte: what the.. Och sen kom jag på det: jaha, brunnsborrarna. De kom och knackade på lite försynt och bad mig flytta bilen om jag skulle använda den. Och det skulle jag ju. Så jag hävde mig ut. Vi gick en sväng så jag fick visa var de skulle ta vatten och el, och han berättade var de tänkte borra. 

När jag gick in för att göra mig klar för jobbet tänkte jag på om det verkligen var en bra placering för det där hålet. Och nej, det tyckte jag ju inte. Så jag for ut igen och bad dem flytta lite på det tilltänka hålet. Och han ba, och jag ba, och han ba, och jag ba och så gick diskussionen fram och tillbaka. Till dess att han satte en kniv i gräsmattan där han verkligen tyckte att hålet skulle vara. Då sa jag att ”okej, då drar jag till jobbet då”. Det tyckte han nog var skönt.

Daniel skrattade åt mig när jag ringde och berättade om mitt härjande. Men han tyckte det var bra att jag gjort det. Det är ju trots allt inte borrarna ska klippa gräset eller för den delen bo där hela sina liv. Hade det här varit för ett år sedan hade jag hållit käft och grämt mig. Men inte nu inte. Här hålls det inte tyst. Jag blir mer och mer lik min mor.

Onsdag idag. Jag har följt min onsdagsrutin med dubbelt träningspass. Bäst att passa på, då jag inte kommer att kunna utföra denna de kommande två veckorna. På grund av jobb! Så kan det vara. 

Det är inte bara onsdag. Det är den 20 november. Det innebär att papput skulle fyllt år. Grattis grattis till honom. Jag var på kyrkogården och tände ett ljus igår. 

Även Jonna har den äran idag. Grattis grattis säger jag till henne också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar