fredag 15 november 2013

Renoveringskaos

Daniel har tillbringat de senaste eftermiddagarna och kvällarna med att slipa klart trappan. Han hade varit så redig och satt upp plast för att det inte skulle bli slipdamm i hela huset, och det hjälpte säkert en del. Det såg ut som ett slakthus här en kväll när jag kom hem. Men fifan, vad dammigt det blev ändå. Igår var det så illa att Danne fick ett bryt. Då är det ändå han som ständigt talar om för mig att "det blir såhär när man renoverar".

Nu ikväll slipade han det sista och när han åkt för att jobba tänkte jag bara dammsuga upp det nästvärsta (Danne dammsuger såklart upp det värsta mest hela tiden) men det slutade med att jag var så noga så noga, vilket vi bestämt att vi skulle göra tillsammans imorgon. Det räcker ju inte med att dammsuga dock, så morgondagens syssla är att våttorka huset från topp till tå. Men asså, när jag dammsög soffan här uppe insåg jag att soffan var mer ljusgrå än mörkgrå. Fatta hur illa det var!

Efter jobbet idag stannade jag till på gymmet och crossade in helgen. Jag höll på att banga för att jag hade ont i magen, men när jag väl kommit dit gick det som smort. Hem, duscha, slänga in en tvätt, plocka ur diskmaskinen och göra tacos.

Nu har jag som sagt dammsugit i nära två timmar. Eller nej, jag har vikt en tvätt och hängt upp en annan också. Fatta hur trött jag är nu. För trött för att gå och lägga mig till och med. Men det tokblåser ute så det ska bli mysigt att krypa ner och somna till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar