söndag 17 november 2013

En dag på IKEA

Jag steg upp medan det fortfarande var mörkt imorse. Ah, så pigg var jag. Och så kände jag att det var skönt att ta det piano. Jag sminkade mig och fixade håret innan jag gick ner och gjorde frulle. Sen gick jag ut och städade Daniels bil och fyllde på fågelmat. 

När jag kom in igen gjorde jag frulle till Daniel som han fick på sängen. Jag vet så väl att man måste ge honom en bra start på dagen när han sovit fem timmar och ska tillbringa dagen på IKEA med mig och min syster. Sen drog jag till mormor och satte i ett nytt batteri i hennes klocka.

Vi höll nääästan schemat då vi kom iväg sju minuter över tio. Vi plockade upp Karin och sen brände vi iväg till Örebro. Jag hade en lista och fick med mig allt som stod på den såhär som lampor och återvinningskärl. Och Karin fyllde sin vagn hon med. Daniel tyckte att vi skulle ta kärran och jag ba: neeeej då, vi ska inte handla så mycket. Men det var på håret kan jag säga. Den vart enna fullt i bilen.


När vi kom hem packade jag upp alla våra varor och så gjorde jag mig redo för en ny vecka: tvättkorgarna är tomma, blommorna är vattnade, matlådorna är gjorda, diskmaskinen diskad och urplockad, Dannes smörgåsar gjorda och min jobbväska packad. Nu är jag så redo för en fyra-dagars arbetsvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar