måndag 29 juli 2013

Det här med tidsomställning...

... är inte att leka med. I alla fall när man kommer från den sidan av jordklotet som är minus. När vi åkte till Florida kände jag inget av. Men nu. Asså shit vad jag inte varit med i leken idag.

Igår kväll kunde jag inte somna. Aspigg vart jag framåt halv elva. Sen gick det ju bara utför. Pigg som en mört. Och vid två-tiden vart jag ashungrig, så det var bara gå upp och äta. Runt då förstod jag att mina planer att ta en morgonspringtur bara var att lägga ner.

Jag vaknade kl 10 och fick lte bråttom då jag skulle vara i stan kl 11 för att göra naglarna. När jag satte mig i Rav:en för att åka så startade inte den. Jag satt helt förvånad. Den går ju som en klocka. Batteritorsk. 
Jag sprang in, hämtade mamma som fick hjälpa till att putta bort den eftersom den stod framför V50:n. Och satan i hela gatan vad jag fick ta i. En där bilen är ju inte liten. Jag tog i så jag blev helt svettig och illamående.

När jag kom hem från stan sken solen som en dåre. Jag skyndade mig i bikinin och la mig ute i solstolen. Härligt! Och varmt. Så pass till vida att jag fick gå ner och ta mig ett dopp.


Nu ikväll har vi varit hos Karin och Matthias. Vi grillade och hämtade vårt bagage som kom sent igår kväll. Herregud, vad jag har saknat min rakhyvel och parfym dessa dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar