onsdag 3 juli 2013

Min dag i bilder

Jag ställde klockan på halv 7 för att börja dagen med en springtur. Så himla gött väder. Sol och 10 grader. Gött som snus. Ingen rekordtid idag, men ändå på den 33:e minuten. Sjukt dålig sömn inatt och ingen kvällsmat igår kan varit faktorer som påverkade tiden.
Eftersvettning och andetagsåterhämtning på trappan med rosenbusken i synfältet.



Jag har fått den stora äran att vara barnvakt åt Alicia ett par dagar då Lena och Micke renoverar. Vi har det så bra jag och Alicia. Vi hänger lite. Hon grejar mest för sig själv, men kräver att man alltid svarar henne och ibland måste man också ta emot diverse attiraljer som hon kommer över.


Efter mellis tog vi en promenad. Hon somnade inom fem minuter. Men jag traskade på i 6,55 kilometer. Underbart väder och jag vart så svettig att luggen krullade sig.


När bruden vaknade luktade det inte hallonbåtar från blöjan och jag ba: oh, no! Jag höll på att spy, men klarade mig fint. Och inte bara oh, no gånger ett. Innan klockan var 14 hade jag bytt inte mindre än tre bajsblöjor. Hamen. Så kan det gå.

Innan lunch plundrade Alicia min smultronodling. Ordet "mer" har jag hört sjukt många gånger idag. Gullungen.


Efter lunch packade vi in oss i bilen och åkte till Andréa där hon bekantade sig med Anton. Vi lekte, fikade och myste.



På vägen hem stannade vi och handlade och sen hämtade vi upp Lena som skjutsade mig hem.

Danne propsade på att städa bilarna, and so we did. Men det har jag inga bilder på för min mobil var tvungen att laddas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar