söndag 2 juni 2013

Helgens

Oj oj oj. Det är redan söndag kväll och snart dags för en ny arbetsvecka. Den näst sista tillsammans med eleverna. Vi jobbar ju som bekant några dagar efter att de slutat. Fy då. Separationsångesten smyger sig på när jag tänker på det. Imorgon ska betygen vara satta. Sen ska jag bara mysa med mina nior de sista dagarna. Ta tillvara på tiden, för sen ses vi inte mer. Tråkigt.

Om jag i måndags och tisdags hade en smärre reparations-breakdown, så känns det lite bättre nu. Vi har gjort sjuuukt mycket den här helgen. Att Daniel och hans pappa satte gips och började tapetsera reparationstapeten gjorde mycket. Jag är ju något av en målaransvarig så jag har målat klart runt fönstren och dörrfodren. Jag har även målat alla lister och fönsterbrädorna två av fyra gånger. Det händer grejer helt enkelt.





Imorse åkte Danne och jobbade och kom hem typ nu. Jag passade på att måla lite innan jag åkte till Jonna. Hennes Lovis är nu tre veckor så det var verkligen dags. Såå söt och såå liten. Jag bebismyste lite, vi drack kaffe och pratade ikapp. Mycket mycket trevlig!

När jag kom hem lagade jag mat och återupptog mitt målande. Jag väntade in i det längsta på regnet. Min plan var nämligen att ge mig ut på en springtur, men det var varmt och kvavt. Lite regn hade friskat upp. Men jag fick ge upp min väntan och gav mig ut ändå. Och jag då! Personbästa idag! Så jävla gött kändes det.

Nu har jag suttit och rättat och bedömt lite granna. Sånt ska ju också hinnas med mitt i allt annat. Och jag känner att jag faktiskt är redo för en ny arbetsvecka. Jag ligger i fas. Hua mig, så bra.

Och just det! Daniel har blivit morbror idag. Gamle man. Grattis till Sofia och Roger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar