torsdag 22 november 2012

Thanksgiving

Idag är det Thanksgiving. Jag har aldrig någonsin firat denna högtid. Av förklarliga skäl. Jag är ju liksom inte amerikan eller så. Men Maria på jobbet är något av en halvamerikan - hon har ju bott där en tid och är också gift med en man från staterna. Vi har pratat en del om denna dag, och jag har uttryckt en längtan efter att få smaka på den så omtalade pumpkin pie:en. Jag vart jätteglad när Maria kom imorse och hade med sig en. Så jag skulle vilja säga att jag för första gången i mitt liv firat Thanksgiving och för första gången ätit pumpapaj.


Det var supergott!

Annars har det varit en ganska obra dag. Jag har haft en grym huvudvärk. När klockan var 9.30 fick jag hetsdricka kaffe och äta Alvedon, men det släppte inte på hela dagen. Usch, säger jag bara.

Jag hade bokat mig på power-pass och var en millimeter från att skita i att gå. Men jag var på dåligt humör och vad hjälper bättre än träning? Så jag pallade mig dit och körde dubbelpass och nu är jag på ett strålande humör. Och huvudvärken är som bortblåst.

Nu har jag tagit helg. Eftersom Daniel har haft jour och därmed är jourledig imorgon, har han också tagit helg. Då jag inte fick mycket till helg förra helgen känns det extra bra att vi får en extra dag tillsammans imorgon. Gött mos, säger jag!

Och grattis grattis till David som fyller år idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar