lördag 24 november 2012

Lördag idag, och det gör mig ju så glad

Åh, vad härligt att få vaka upp utan huvudvärk, vilket jag gjort de senaste två dagarna. Jag som aldrig har ont i huvudet...

Jag slängde i mig frulle och drog till gymmet. Sjukt svettigt idag alltså. Lena fick passa sig för mina svettkaskader som sprutade hej vilt. Alla runt om mig borde ha såndäringa regnponcho på sig. Helt sjukt var det. Helt sjukt äckligt också. Jag sa till Lena att jag skulle gå hem och sätta dropp på mig själv. Men så kom jag på att jag har ju inget dropp här hemma. Och inte vet jag hur man sätter det heller. Så jag fick dricka Resborb.

Och igår då! Vi hade det jättemysigt i Lidköping. Strosade runt i affärer, kikade lite här och lite där, fikade och hade bara en affär kvar innan vi åkte hem. Då vet jag inte riktigt vad som hände.. Jag skulle bara ha två saker som jag sett i reklambladet, men det slutade med att vi handlat så mycket att jag fick en släng av ångest. Jag fick egentligen inte ångest för att vi handlat så mycket, utan för att vi helt plötsligt bestämde att vi ska ha en julgran i år. Inte en julen, som förra året. Och tjoff så hade vi hela korgen full med julgransattiraljer. Herregudars, ska vi ha en julgran nu helt plötsligt? Utan att ens ha diskuterat det innan. Ja, det ska vi tydligen. Inte mig emot egentligen. Men det gick lite fort där. Jag hann inte tänka igenom saken. Men nu känns det bra.

Mina bästa köp var ändå mitt fårskinn och två Mon Amie-tallrikar. Ett grått fårskinn har jag velat ha i åratal, men varit för snål. Men igår hittade jag ett jättefint till en rimlig penning. 


Och tallrikarna är ju bedårande. Dock väldigt stora. Man får passa sig när man tar sig mat. 
Och så kan jag inte stänga köksluckan nu. Så stora är de. Men vad gör väl det? Danne har fått i uppgift att tälja ut lite ur luckan så jag kan stänga ordentligt. Det är sjukt störigt och vi ska ju snart flytta ändå. Ha!

Nej, nu får jag ta och göra mig i ordning. Vi ska på kalas. För idag är ingen vanlig dag. Det är Bengts födelsedag. Smörgåstårtan, pass på för nu kommer jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar