lördag 3 november 2012

Soffliggaren

Det är ju typiskt att bli sjuk när man är ledig. Men det är inte heller ovanligt. Man slappnar av och så poff. Det är inte många förkylningar som jag härdar ut liggandes på soffan. Nej, jag brukar som bekant jobba med både det ena och det andra, så jag tycker nästan att det har varit lyxigt att få vara sjuk och hemma.

Jag har spenderat de senaste två dagarna i soffan. Mer eller mindre. Mer i torsdags och mindre igår. I torsdags klämde jag 13 avsnitt av "Heart of Dixie". Ja, det tog sin lilla tid. Danne kom hem efter klockan 19 och frågade "ligger du där än?!" Jag hade ju i alla fall duschat och var fräsch. 

Men jag får ju panik av att inte göra något vettigt, så igår tvättade jag, bäddade rent i sängen och städade. Jag gjorde inte allt i ett bräde, utan tittade på ett avsnitt av "Heart of Dixie" mellan varven. Jag blev lite trötters av att greja nämligen.

När Danne kom hem åkte vi och handlade. Sen la jag mig på soffan och klämde några avsnitt till. Jag har blivit helt beroende. Daniel blev sittande och titta han också, och det slutade med att det var han som ville titta på ett avsnitt till, och ett till... Ha!

Igår kväll var vi bjudna hem till mamma på middag; jag, Danne, Karin, Matthias, Svenne och Johanna. Mamma bjöd på hemmagjord pizza. Så himla gott! Vi planerade USA-resan och pratade om allt möjligt. Det är alltid roligt att träffas och busa och prata och skratta av sig.

Och som den Halloween-tokiga familj vi är åt vi Halloweentårta till kaffet.


Jag känner mig något piggare idag. På bättringsvägen så att säga. Och det är väl idag jag borde ta det lugnt för att bli helt återställd. Men jag ska ta mig ut i friska luften. Fisk luft i lungan kan väl inte skada tänker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar