onsdag 14 november 2012

Ingen ro

Den här veckan har jag haft så svårt att somna. Jag kan inte varva ner. Det kryper i hela kroppen och det pågår febril aktivitet i mina hjärnhalvor. Jag hinner inte tänka klart en tanke innan jag påbörjar en annan. Jobbigt är det.

Annars är det bra. Idag har det varit en bra dag. Den började lite kämpigt då det inte var enkelt att få med mina nior på öppet hus på De la Gardie. På 45 minuter hade de tagit 90% av min dagsenergi. Herregud, vad jag fick lägga ner hela min själ i att få med dem. Men skam den som ger sig!

När jag kom tillbaka till jobbet var jag helt slut, och de likaså. Jag lät dem gå hem, men jag fick jobba ytterligare tre timmar.

När jag i min tur kom hem mötte jag upp Lena och vi drog till gymmet, som onsdagsmysrutinen säger. Jag var sjukt opepp, men väl där satte jag personbästa!

Efter att jag duschat åkte jag till Lena och vi åt mat innan vi damp ner i soffan. Min morbror ringde och vi pratade en lång stund. Det var toppen!

Imorgon ser jag fram emot att åka till Skövde. Jag ska dit med jobbet på eftermiddagen, och när jag ändå är där ska jag passa på att kika lite i affärer. Ah, det ska jag.

Så. Kan jag få sova nu, hjärnan?


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar