söndag 23 september 2012

Gårdagens kräftis

Man förstår att det var en lyckad kväll igår när jag hela dagen idag gått och fnissat åt saker som hände. Evelina bjöd på en kräftskiva som var helt outstanding. Så otroligt mycket mat och så fasa gott! När vi ätit oss mer än mätta satte vi igång Singstar och sjöng Abba-låtar och jag skrattade läppen av mig. Herre min ge!

Jag tog ett enda kort på hela kvällen och det var det här:


Jag, Sara, Evelina och Heléne drog vidare till Olstorp. Där dansade vi så jag har ont i fötterna idag. 

Jag vaknade halv 8 imorse och kunde inte somna om. Förmodligen berodde det på att jag kände att jag hade så mycket att göra. Så efter en timme av försök till att somna om gick jag upp, åt frulle och satte mig för att jobba. 

Jag har även hunnit med att läsa, tvätta en tröja förhand, rensa i påslådan och göra en körsbärspaj och nu ikväll har jag och Daniel tittat på film. Men jag börjar känna av att jag endast sovit fem timmar i natt. Dags för mig att sträcka ut tror jag. Veckan som kommer är redan nu helt och hållet fullspäckad. Om den är fullspäckad redan nu så vill jag inte ens tänka på alla de där sakerna som kommer dyka upp helt oväntat och vända upp och ner på allt som jag tror mig ha planerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar