onsdag 19 september 2012

Flera dagars uppdaterande

Det känns som det var igår jag skrev här, men ser förvånat att det var i lördags. Sjukt. Vart tar dagarna vägen?

I söndags tillbringade vi hela dagen i Jula. Daniel klippte granhäcken och jag krattade. Att klippa den där häcken är ett heldagsprojekt och vi var inte klara förrän 17. På vägen in till stan stannade vi till hos mormor för att lämna plommon. Eftersom jag var förkyld var min tanke att bara stanna en minut eller två för att inte smitta henne. Men hon beordrade oss att komma in och vi två minuter blev över sextio. 

I måndags kom Daniel och hämtade mig på jobbet. Vi råkade nämligen hitta en bil på Blocket innan vi somnade i söndags, så den åkte vi och tittade på. 

Efter i söndags har det bara gått utför med min förkylning. Igår var det värsta dagen. När jag kom hem från hade jag över 38 graders feber. Inte alls roligt. För igår var ingen vanlig dag. Igår var det nämligen två år sedan jag och Daniel träffades för första gången.

Det firade vi med smörgåstårta och prinsessbakelse. Daniel överraskade mig med blommor och present. Jag fick en Laila Bagge-Rock by Sweden-ring. 


Det syns inte så bra på bilden, men det är en riktig bling-bling-ring! I love! Dessutom fick jag en halv V50. Vilken bra dag.

Idag vakande jag feberfri och lite piggare, men snoret rinner fortfarande som Niagarafallet. Jag har blivit jouränka denna kväll, och Lena vill inte bli smittad så inget onsdagsmys idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen burra ner mig i soffan framför Bonde söker fru.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar