torsdag 22 oktober 2015

Vab dag tre

Sixten har börjat med att flyga efter min telefon som ligger på laddning innan han ens vaknat till ordentligt på mornarna. Osunt beteende, anser jag och funderar på om det är nu det är dags att tidsbegränsa han Youtube-tittande. Inte ens ett och ett halvt år gammal liksom. Far och flyg!

Han började redan innan klockan 5 imorse och tänkte att det är ju inte onormalt för att vara honom. Att gå upp innan tuppen ens vaknat. Men jag sa till honom att lägga sig ner igen och då somnade han om. Och sov till halv 9. Det innebar 14 timmars mer eller mindre sömn för hans del. Två massiva hostattacker störde under natten och en och annan napp-sökning.

Jag vaknade strax innan 8 och låg och tittade på mitt barn när han sov. Han är fortfarande så lik min pappa då. Miner och ansiktsuttryck under sömnen som även pappa hade. Sjukt. Och härligt.

Vi startade även dagen med en morgonpromenad. Eller kanske mer en förmiddgaspromenad idag då Sixten tagit sovmorgon. Även idag fick vi se stora maskiner till Sixtens stora lycka.

När vanligtvis brukar äta lunch på jobbet åt jag idag frukost. Tänk, vad konstigt det kan vara. Tack vare det gråa vädret ute kunde vi tända ljus och mysa oss.


Medan Sixten var fullt upptagen med att leka med sina leksaker passade jag på att vika gårdagens tvätt och köra en ny maskin. Igår passade jag även på att städa huset. Tvätt och städa brukar vanligtvis stå på helgens schema.

Nu vilar Sixten. Allt är förskjutet idag. Han lär ju inte gå och lägga sig halv 7 idag. Om jag inte väcker honom snarast. Dags att fejka en hostattack tror jag minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar