tisdag 27 oktober 2015

18 månader

Tänk att min lilla groda är 1½ år idag. Det känns som det var igår han kom.


Han har alltid varit bestämt, men nu kan han uttrycka sin bestämda vilja. Han säger "näää" när han inte vill, nickar när han vill och kan kommunicera så att jag nästan alltid förstår honom. Och det kommer nya saker varje dag. Som idag - när han vickar på tummen så vill han titta på "Fingerfamiljen" på Youtube. Men inte vilket klipp som helst fick jag erfara. Det skulle vara den engelska versionen där fingrarna har bilar på sig. My god. Innan jag förstod det..



Jag har inte sovit många timmar inatt. Den här hostan alltså. Is killing me. Jag har hostat så jag har träningsvärk i magen. Jag vet inte om det säger mest om hostan eller (o)formen på min kropp. Ändå tog jag en slurk av Sixtens hostmedicin innan jag gick och la mig. Hjälpte föga. Till på köpet vaknade Sixten klockan 5 och vägrade somna om. Tvivale balett.

Idag stod det jobb på mitt schema så Sixten har varit på förskolan ett par timmar. Bra för honom (och mig) att han inte är från förskolan för länge. Medan han var där hann jag jobba undan en hel del. Jag borde ju såklart passat på att vila en sväng, men mitt samvete tillät inte det. Då kunde ju Sixten lika gärna varit hemma hos mig.

När vi kom hem mös vi lite i soffan innan det var dags för mellanmål följt av bad. Sen var det full fart. På barnet alltså. Jag orkar inte göra många knop.



Nu sover den lille och Daniel är borta med sitt jobb över natten så jag ska passa på att jobba lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar