söndag 20 september 2015

Min gosegris

Sixten väckte mig halv fem imorse. Alldeles på tok för tidigt tyckte jag. Och nu när det är så mörkt ute kändes det ännu mer för tidigt. Jag lyckades hålla honom kvar i sängen en timme innan han skuttade ner för sängen, tog mig i handen och gick mot dörren.

Efter att han fått frukost gick vi ut och gick. Kyligt idag, endast 7 grader. Så Sixten fick ta raggsockar på sig. Det var första gången han gick i ett par sådana. Han var helt förbluffad över dess halhet. Han gled omkring som Bambi på hal is. Hans ansiktsuttryck och miner. Jag höll på att skratta ihjäl mig åt honom. 


Och så de där hörselkåporna. De ska vara på hela tiden. Sixten åkte med Daniel på gräsklipparen igår och sedan dess har de varit på mer eller mindre varenda vaken minut. 

Han hade på sig dem under hela promenaden. Eftersom han vaknat tidigt somnade han. Gosegrisen. Tänk för ett år sedan när vi var ute och gick, då sov han nästan hela tiden. Nu är det väldigt sällan han somnar under vår morgonpromenad. Så stor han blivit.


Dagen har i stort sett gått ut på att packa. Det skulle ju inte ta så lång tid om jag inte hade en galenpanna till hjälp. Jag packar i och han ur. Till slut vet jag inte vad som är i resväskan och inte. Men nu är det väl klart så när som på tandborste och smink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar