måndag 27 oktober 2014

Mitt lilla halvår

När jag gjort allt jag måste och vill räcker inte tiden till för att sitta här. Dessutom är Sixten inne i en period där man ska se och höra honom hela tiden. Och det gör jag ju gärna såklart.

Idag är det sex månader sedan jag pluppade ut den lilla grodan. Hipp hurra för Sixten idag! 


Vi firade det hela med att i vanlig måndagsanda åka på babysim. Idag var det ju dags för det beryktade, och för mig efterlängtade dyket. Om det var någon gång Daniel skulle följa med och bada så var det ju idag. Så Daniel mötte upp på badhuset och hoppade i plurret tillsammans med oss.


Och vad Sixten tyckte om att dyka? Ja, han bara blinkade ett par gånger och sen var det inget mer med det. Jag, å andra sidan, gjorde en vattendans.

Vi började dock dagen med att gå ut och gå. I fredags när jag kom hem från stan fick jag en present av Daniel. Han hade satt på lysen på barnvagnen så jag kan se vart jag går. Hur bra? Asbra.
 

När jag kom hem duschade jag, åt frulle och bäddade rent i sängen innan Sixten vaknade och ville ha en andra frukost.

I lördags började jag dagen med att åka till gymmet. Lite crossande innan power-passet. Jag hade en liten lätt träningsvärk efter torsdagens pass och efter lördagens utvecklades den värsta. På eftermiddagen kunde jag inte klia mig i pannan och på kvällen kunde jag inte få ur en hårslinga ur munnen. 

Daniel åkte och jobbade på kvällen så jag och Sixten hade lite skönt lördagshäng innan vi gick och la oss. Inte brydde sig Sixten om att vi ställt om klockan så gårdagen var väldigt lång.

När vi smugit upp gick vi ut och gick. Jag satte foten utanför dörren klockan sex. Men egentligen var hon ju sju, och det är ju normalt för oss. Vi fick se en väldigt fin soluppgång i alla fall.


När Sixten skulle sova förmiddag smög jag ner honom i sängen bredvid Daniel så jag kunde greja lite i fred. Jag gjorde tre olika puréer och plockade i ordning här hemma.

På eftermiddagen åkte vi på en liten familjeutflykt till Skövde. Familjen Köpstopp handlade bland annat en lila ljus-bolls-slinga som matchar mina nya gardiner.


Och det viktigaste av allt: ett reflexöverdrag till barnvagnen. Ja, ser man oss inte nu så är man blind.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar