fredag 10 oktober 2014

Det har hänt

Idag har Daniel varit jourledig så han gick upp och tog morgonmatningen. Jag fick ligga kvar i sängen och kika i mobilen och för en gångs skull vakna till innan jag gick upp och gjorde Sixtens morgontoalett.

Jag packade ner Sixten i vagnen och gav mig ut på en morgonpromenad. Det är så mörkt på mornarna att jag igår fick plocka fram reflexvästen. Men idag skymtade solen bakom molnen.




Det var den fjärde promenaden den här veckan, och den sista eftersom vi ska åka bort i helgen. När jag kom hem berättade RunKeeper för mig att jag gått 27,7 km den här veckan. Jag måste säga att det känns som jag gått mer än nära tre mil. Men det beror nog på att jag tycker att det är så tradigt att promenera.


När vi kom hem duschade jag och sen åt vi frukost. Ja, alla tre på en gång. Samtliga satt till bords. En liten familjefrukost. Den första i vårt liv.

Efter att vi plockat undan gjorde vi oss i ordning och åkte till stan där vi handlade. Vi kom hem, plockade in varorna, gav Sixten mat och sen - sen hände det! Vi åkte och köpte lister till köket. Efter månader av tjat och gnat. Av mig då, såklart. Nu, fem och en halv månad senare, är vi ett steg närmare att slutföra renoveringen av köket. Listerna ska bara målas och sättas upp.

Resten av dagen har vi grejat var och en med sitt. Daniel har haft utetjänst och jag har fixat här inne. Jag har också packat åt mig och Sixten och badat honom.

Nu har vi precis ätit hemmagjorda hamburgare och jag är så mätt så jag tror jag spricker. Sixten sover, men borde snart vakna för att äta välling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar