tisdag 1 april 2014

April april

Idag är det en kalendermånad kvar till dess det är beräknat att bebben ska pluppa ut. Det har känts sjukt avlägset ända till  fredags, då jag för första gången under graviditeten kände något som kändes konstigt på ett dåligt sätt. Det kändes som någon knivhögg mig i äggstocken. Och så har det gjort några gånger om dagen sedan dess. Jag kände mig till och med så osäker att jag hoppade över träningen igår.

Idag har jag och Danne varit hos barnmorskan. Allstå inte på grund av huggen. Den tiden har vi haft länge. Men hon sa att barnet troligtvis bara trycker på en nerv med sitt lilla huvud. Annars pratade vi om förlossningen och gjorde de vanliga kollerna. Allt såg bra ut så jag drog och tränade direkt efter besöket.

Den här dagen började annars riktigt dåligt. Jag sa till Daniel redan igår kväll att jag tyckte att det var dålig kyla i kylskåpet, men han ba "nej, nej". Men imorse så var det ingen tvekan om att kylskåpet gått och trillat av pinn. Och alla som känner mig vet att det inte får strula på morgonen. Nåde den eller det som stör mina invanda morgonrutiner. Men så var det lite svårt att bli arg på kylskåpet så jag ringde till Daniel och skällde på honom för att han inte lyssnat på mig igår. 

Jag kunde inte heller tänka helt klart innan frukost så jag visste liksom inte vad jag skulle ta mig till med allt som var i kylskåpet. Men sen kom jag på att jag kunde plocka ner det viktigaste i en flyttlåda och ställa ut. Det är ju inte varmt ute. Tur i oturen att de nya kylskåpen är inburna. Så när Daniel kom hem satte han på ett av de nya och nu ikväll har jag plockat in allt där i.

Vad mer? Jo, jag har målat klart alla lister som jag kan. Taklisterna är inte ens inköpta än, så de är lite svåra att måla. Vi har varit rediga och hållit igång efter jobbet både den här och förra veckan.

Imorgon är det genrepedagogik, vilket innebär en sen jobbkväll. Men det gör inte så mycket eftersom det är min sista sena jobbkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar