fredag 11 april 2014

Ledig

Man skulle kunna tro att jag skuttade upp ur sängen på lätta ben imorse. Sista dagen innan ledigheten. Men faktum är att det var helt tvärtom. Jag känner mig verkligen kluven. Jag som verkligen har räknat ner dagarna kände redan igår att "det här känns ju inte så roligt".

Å ena sidan tycker jag att det ska bli jätteskönt att få vara hemma lite nu innan bebben anländer. Å andra sidan tycker jag att det känns jättetråkigt att inte få åka till jobbet och jobba och träffa alla elever och arbetskamrater.

Jag började dagen med ett besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut med både mig och bebben. När jag berättade att jag skulle åka och göra min sista dag sa hon att jag under kommande veckor skulle träna på att vila och ta det lugnt. Mohahaha! Och hon som inte ens vet hälften..

Arbetsdagen förlöpte på bra. Mina kära kollegor överraskade mig med blommor och ett jättefint halsband och jag bjöd mina elever på glass innan det var dags för mig att åka hemåt.


Jag åkte hem efter lunch och åkte raka vägen till Martina och fick mina naglar gjorda. Sen åkte jag ner på stan och köpte ett nytt diskställ för att sedan göra veckans tredje pass på gymmet. Bra start på min ledighet!

När jag kom hem tog jag en sådan där lång lyxdusch med peeling, hårinpackning och filning följt av smörjning av bodybutter. 

Nu har Danne och jag ätit kött, klyftpotatis och bea. Så gott så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar