fredag 18 november 2011

Fredagshets

Oj oj, pust och lite stön. Nu satte jag mig precis ner för tredje gången idag, om man inte räknar bilresan till och från jobbet. Det har gått i ett. Det måste vara så för att jag inte ska slöa till. Jag är egentligen trött så jag vill tjuta, men jag har inte tid med det. Att vara trött alltså.

Efter jobbet åkte jag direkt och handlade mat. Alltså det här med att handla. Varför är det så tråkigt? Men det är bara bita ihop och nu är det gjort. Sen gick jag direkt till gymmet. Hem och duschade, städade, bakade bröd och lagade mat. Nu sitter jag här och äter middag i min ensamhet. Inget fredagsmys idag inte. Daniel är i Stenstorp och grejar i huset som ska vara tomt och städat ju förr desto bättre.

Därför har jag nu resten av eftermiddagen och kvällen för att i lugn och ro skriva på min examinationsuppgift. Jag skulle så gärna bara vilja att den blir klar. Jag har så mycket som jag vill göra i helgen. Det är ju första advent nästa helg. Och nästa vecka kommer att bli helt insane. Tre föreläsningar och ett utvecklingssamtal, Stockholmsresa och kalas hos Jonna. Ho ho ho.

Näe, Anna Lundell. Kör i vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar