torsdag 17 november 2011

Flow

När jag vaknade imorse var utsikterna för att denna dag skulle bli bra riktigt dåliga. Jag var aptrött, hade ont i huvudet och jag saknade motivation till allt vad arbete och skola hette. Det var faktiskt farligt nära att jag låg kvar. Hade Daniel nappat på mitt erbjudande (läs vädjan) hade jag inte kommit iväg till jobbet idag. Så tungt kändes det.

Men upp och iväg kom jag. Och tur var väl det. För nu såhär på kvällskvisten visade det sig att det blev en bra dag. Jag skulle till och med kunna sträcka mig till att säga att den varit jättebra.

Till skillnad från igår har jag haft ett flow hela dagen. Jag har hunnit med otroligt mycket, och jag har gjort det bra. Eller.. jag tycker att jag har gjort det bra.

Jag har bland annat fixat all litteratur till min nästa delkurs som börjar nästa vecka. Med hjälp av kontakter på insidan har jag fått Mariestads bibliotek att köpa in en ny bok. Hö hö hö. Något som jag även fick Götenes bibliotek att göra i början av terminen.

Jag har haft mitt livs första utvecklingssamtal med tolk. Även detta kändes bra. Ännu en erfarenhet rikare är jag nu.

När jag kom hem gick jag till gymmet och presterade bättre än någonsin. Och när jag kom hem igen satte jag mig och skrev på min examinationsuppgift som ska lämnas in på måndag. Och jag skrev som en tok. Jag hade värsta flowet.

Nu ska jag dock göda min karl som kommer hit utsvulten efter allt flyttstädande. Sen ska jag verkligen gå och lägga mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar